Årsmøte og konferanse – 2023

Velkommen på konferanse 6.-7. september!

Kristent Radioforums konferanse og årsmøte 2023 arrangeres på Best Western Plus Oslo Airport Hotel, som vi tror vil gi en god ramme for samlingene. Konferansen er en viktig arena for de livssynsbaserte lokalradioene i Norge. Det å møtes, samtale, dele kunnskap og bli inspirert er viktig!

Vi har fått med oss gode foredragsholdere som vi tror vil bidra til å gjøre årets konferanse minneverdig (se brosjyren). Årets konferanse blir noe kortere enn tidligere, og vi har valgt hotell og lagt opp programmet slik at de fleste vil klare seg med en overnatting. Vi gleder oss til å møtes!

Konferansen koster kr 1000,- per deltaker, og inkluderer overnatting på enkeltrom, to lunsjer, en 3-retters middag og kaffe / forfriskninger mellom øktene. Hvis det er ønske om dobbeltrom, må dette oppgis ved påmelding.

Hvis det er ønske om ekstra overnatting i forkant (5.-6. september), vil det bli et pristillegg på kr 1000,- per person. Ekstra overnattingsdøgn forutsetter påmelding i god tid.

Påmelding innen 1. juli 2023 via https://forms.gle/H9W9xQhwF8WqaY2FA.

Det gis 100% refusjon ved avmelding til ole-kristian@p7.no før 1. august. Etter dette blir refusjonen mindre dess nærmere vi kommer konferansen. Ta kontakt for mer info.

Se brosjyren her:

Merk endring i rekkefølgen på foredragene i forhold til opprinnelig program. Det tas forbehold om små justeringer i programmet.

Konferansen arrangeres med støtte fra Medietilsynet